Εκτροφή Σκύλων / Breeding Kennel

Το εκτροφείο σκύλων Lazaros Kennel αποτελεί το παλαιότερο επίσημο εκτροφείο σκύλων στην Ελλάδα με βασικό του στόχο όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας να προσφέρει στον εκάστοτε κυνόφιλο εξαιρετικά δείγματα από τις ράτσες εκτροφής, που έχουμε επιλέξει να αναπαράγουμε σε προσιτές τιμές.

Οι ράτσες εκτροφής μας είναι: Γερμανικός Ποιμενικός, Τζακ Ράσελ Τεριέ, Πομεράνιαν, Γερμανικό Σπίτς, Γιορκσάιρ Τεριέ, Γουέστ Χάιλαντ Γουάιτ Τεριέ.

Από το 1982 μέχρι σήμερα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υγιή κουτάβια, άριστης μορφολογίας, σε αρκετές ράτσες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Η επιλογή των γεννητόρων μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια που εμείς οι ίδιοι θέτουμε, κάθε φορά που επιλέγουμε να ανανεώσουμε την εκτροφή σκύλων μας από επίσημα εκτροφεία σκύλων της Δυτικής Ευρώπης.

Η ανατροφή των σκύλων που θα αποτελέσουν τους γεννήτορες μας είναι εξίσου σημαντική προκειμένου να μπορέσουν να μας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναπαραγωγή. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την υγεία και την άψογη μορφολογία και ανάπτυξη του κάθε σκύλου που φέρει την επωνυμία, εκτροφείο σκύλων Lazaros Kennel.

Εκτροφή

Εκτροφή Σκύλων Γερμανικό Ποιμενικό

Γερμανικός Ποιμενικός
German Shepherd Dog

Περισσότερα

Εκτροφείο Σκύλων Τζακ Ράσελ Τεριέ

Τζακ Ράσελ Τεριέ
Jack Russell Terrier

Περισσότερα

Ράτσες Εκτροφής Σκύλων Πομεράνιαν

Πομεράνιαν
Pomeranian

Περισσότερα

Kennel Εκτροφείο Γερμανικό Σπίτς

Γερμανικό Σπίτς
German Spitz

Περισσότερα

Kennel Εκτροφείο Σκύλων Γιορκσάιρ Τεριέ

Γιορκσάιρ Τεριέ
Yorkshire Terrier

Περισσότερα

Πρότυπο Εκτροφείο Σκύλων Γουέστ Χάιλαντ Γουάιτ Τεριέ

Γουέστ Χάιλαντ Γουάιτ Τεριέ
West Highland White Terrier

Περισσότερα