Πανσιόν σκύλων Lazaros Kennel

Η πανσιόν σκύλων Lazaros Kennel λειτουργεί από το 1998 και βασίζεται στην αρχή ότι το κατοικίδιό σας είναι πολύτιμο μέλος της οικογένειας σας και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Θεωρούμε τιμή για εμάς, να μας εμπιστεύεστε τους τετράποδους συντρόφους σας γι’ αυτό και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρούμε την υγεία, την ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την εμφάνιση του σκύλου σε υψηλό επίπεδο. Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη μετά την ευχάριστη διαμονή του σκύλου του στον ξενώνα μας, αποτελεί για εμάς μεγάλη ηθική ανταμοιβή.

Εγκαταστάσεις Ξενώνα Σκύλων

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν εξολοκλήρου κατασκευαστεί για την διαμονή και φιλοξενία σκύλων βάσει των ιδιαίτερα απαιτητικών προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι χώροι της πανσιόν σκύλων είναι ιδιαίτερα άνετοι και ασφαλείς για τους σκύλους που φιλοξενούνται. Ο κάθε σκύλος απολαμβάνει αυστηρά προσωπικά το εσωτερικό του δωμάτιο το οποίο έχει διαστάσεις 3 x 2,5 x 3 μέτρα και το εξωτερικό προαύλιο με διαστάσεις 3 x 2,5 μέτρα. Η άποψη μας είναι ότι οι σκύλοι, ακόμα και αυτοί που έχουν συνηθίσει να συμβιώνουν με άλλους σκύλους, όταν αλλάζουν περιβάλλον θα πρέπει να έχουν αποκλειστικά τον δικό τους χώρο για την αποφυγή κρουσμάτων βίας. Τα εσωτερικά δωμάτια διαθέτουν θέρμανση, ενώ σε ιδιαίτερες περιπτώσεις παρέχουμε και εξατομικευμένη συσκευή θερμότητας άμεσα. Ενώ για το καλοκαίρι υπάρχει οικολογικός κλιματισμός. Επίσης έχουμε τοποθετήσει ειδικό φωτισμό που αποτρέπει κουνούπια και σκνίπες. Τα προαύλια είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό τους χωρίς να ενοχλείται ο σκύλος. Έχουμε προβλέψει ακόμα και για τις ακραίες καιρικές συνθήκες όπως οι έντονες πλημύρες και χιονοπτώσεις χτίζοντας τους χώρους μας σε υπερυψωμένο επίπεδο που απέχει από την επιφάνεια του εδάφους 60 εκατοστά.

Καθημερινός περίπατος και άσκηση

Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη που έχουν οι σκύλοι για καθημερινό περπάτημα, άσκηση αλλά και εκτόνωση, έχουμε διαμορφώσει ένα καταπράσινο χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων ειδικά για αυτό τον λόγο. Δύο φορές την ημέρα, συνήθως πρωί και απόγευμα έχουν την δυνατότητα να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε ότι τραβάει η διάθεση τους πάντα υπό την επίβλεψη μας.

Ασφάλεια

Επειδή η αλλαγή χώρου σε πολλούς σκύλους δημιουργεί τάσεις φυγής στις εγκαταστάσεις του ξενώνα μας υπάρχουν ξεχωριστές θύρες ασφαλείας που χωρίζουν κάθε τομέα των εγκαταστάσεων μας αλλά και κεντρικές που καθιστούν την διαφυγή αδύνατη. Ο τοίχος περίφραξης είναι πάνω από τρία μέτρα και το προσωπικό μας είναι παρόν 24 ώρες το 24άωρο. Ενώ για σκύλους που έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψίστης ασφαλείας.

Διατροφή και καθημερινή φροντίδα

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και την υγεία του σκύλου, για αυτό και εμείς δίνουμε την δυνατότητα στον σκύλο να επιλέξει ανάμεσα σε ξηρά τροφή, κονσέρβα και μαγειρεμένο κοτόπουλο με ρύζι, αυτό που θα ευχαριστήσει την όρεξή του. Ακόμα φροντίζουμε και την εμφάνιση του σκύλου με καθημερινό βούρτσισμα και περιποίηση.

Υγεία και υγιεινή

Οι χώροι της πανσιόν καθαρίζονται τακτά και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ αμέσως μετά την αποχώρηση του κάθε φιλοξενούμενου μας, αποστειρώνονται ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση για τον επόμενο σκύλο. Εμείς παρέχουμε πλήρη προστασία από τα παράσιτα, όσο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας με συνεχείς απολυμάνσεις αλλά και την εφαρμογή ειδικών σκευασμάτων σε κάθε σκύλο ξεχωριστά. Το ξενοδοχείο μας το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση οι έμπειροι κτηνίατροι που συνεργαζόμαστε, ενώ στην περίπτωση που αντιληφθούμε κάτι ανησυχητικό για την υγεία του σκύλου, ενημερώνουμε άμεσα και εσάς και τον κτηνίατρο που παρακολουθεί τον σκύλο σας

Προσωπικό

Το προσωπικό μας το έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, τον σεβασμό, την συνέπεια και την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Lazaros Kennel για να μπορούν ελέγχουν την υγεία και την συμπεριφορά των σκύλων όλο το εικοσιτετράωρο. Μάλιστα πολλοί σκύλοι που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις μας δένονται μαζί τους και αισθάνονται οικεία κάθε φορά που μας επισκέπτονται.

Διαβάστε τις Συμβουλές μας για κάθε σκύλο που θα επισκεφθεί τη πανσιόν σκύλων Lazaros Kennel.
Μπορείτε να πατήσετε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγένθυση.